Menü

Mangán-foszfátozás

Mangán Foszfátozással bővül a Polyax Kft. szolgáltatási köre. Az új üzem 2017 Novemberében került átadásra. A teljesen automata mangánfoszfátozó sor az alkatrészek olajozásáról és szárításáról is gondoskodik.
Részletesen >

Esztergálás

Az esztergálás cégünk forgácsoló eljárásainak egyik legfontosabb profilja. A rendelkezésünkre álló rúdadagolású, 8 tengelyes CNC hosszesztergáink segítségével komplex alkatrészek gyártását, és tárcsajellegű alkatrészek megmunkálását akár 6 tengelyes, robotizált berendezésekkel tudjuk biztonsággal elvégezni.

Marás

A marás, mint másik forgácsoló eljárás szintén fontos szerepet tölt be megmunkálási fázisaink között. CNC megmunkáló központunkon átmérő 700*1000 mérettartományig tudjuk vállalni az alkatrészek gyártását.

Indukciós hőkezelés

Változtatható frekvenciális indukciós hőkezelő gépeink speciális és innovatív technológiájával bonyolult, hagyományos technológiával (pl.: fix magas frekvencia) nem kivitelezhető hőkezelési feladatokat is tudunk vállalni.

Köszörülés

Svájci gyártmányú csúcsköszörű gépeinkkel nagy pontosságú alkatrészek előállítása lehetséges max. átmérő 300*1000 mérettartományban. Nagy termelékenységű, csúcsnélküli gépsorainkkal tengelyjellegű alkatrészek sorozatgyártását valósítjuk meg.

Felületkezelés, keménykrómozás

Az műszaki keménykróm, egy tartós, nagy keménységet biztosító bevonat, amely megakadályozza a rozsda és a korrózió megjelenését, csökkenti a súrlódás okozta veszélyeket, ezzel növelve a krómozott felületek kopásállóságát. Felületkezelések közül a keménykrómozás üzemünkön belüli meghonosítása fontos előrelépést jelent szolgáltatásaink kibővítése kapcsán.    
Részletesen >

Hőkezelés

A legújabb technológiával készült nagy kapacitású védőgázas kemencéinkkel széleskörű szolgáltatásokat tudunk biztosítani vevőink részére. Az iparban előforduló leggyakoribb technológiák, mind megtalálhatóak nálunk mint a cementálás, megeresztés, betétedzés, nemesítés vagy nitridálás. Számítógép által vezérelt kemencéink teljes bruttó kapacitása 3 tonna. Hőkezelő üzemünket egy speciálisan felszerelt mérőlabor teszi teljessé.
Részletesen >

Polyax Alkatrészgyártó Kft.

8000 Székesfehérvár, Bárándi utca 26-28.
Telefon: +36-22-500-597
Fax: +36-22-500-598
info@polyax.hu